Ecce philosophus Placinta!

“Sunt filosof, nu talhar. Am alte preocupari decat violenta. Am fost olimpic la matematica, iar acum sunt student cu bursa la Facultatea de Filosofie”, a gangurit fiul senatoarei Sorina Placinta in fata magistratilor Curtii de Apel.

Iata asadar incidentul din strada Berzei in viziune placintiana: Andreiutul a fost in legitima aparare. Speriat de multimea inarmata cu pistoale, cutite si rea vointa, bietul copilut a lasat capul pe volan si nu a mai vazut ce s-a intamplat. S-a dat apoi jos din masina si a luat-o la sanatoasa (pentru ca facea pipi rau pe el iar in zona nu se afla nicio troita). Trecatorul Niculae Stan, care sarise in ajutorul Deliei, fosta iubita a sufletelului, sufera de etilism cronic si s-a prabusit din senin in fata masinii. In realitatea, du-te vino-ul executat cu masina asupra domnului Stan, nu a fost decat un masaj profesionist soldat cu indreptarea oaselor persoanei….In momentul de fata singurul care are, intr-adevar, probleme serioase de sanatate este Andreiutul: o mana amortita, dureri abdominale determinate de un usor sevraj etnobotanic, iar terciul din arest i-a terminat ficatul care tanjeste dupa niste placinte moldovenesti cu Amanita muscaria ca la mama acasa.

Rugaciunile murmurate de senatoarea Placinta pe parcursul sedintei de judecata si mataniile anterioare savarsite la Biserica Ateista au fost insa zadarnice. Judecatorii nu au imbratisat viziunea placintiana. Deocamdata!

Sursa foto: libertatea.ro

Reclame

, , , ,

  1. #1 by alex on 18 februarie 2011 - 2:16 pm

    ba da fiinta mai urata ca asta nam vazut:)))) bagamiasi pula in fata lui

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: