„Iti place sau nu, 2012 se apropie!” sau „Vom muri precum broastele fierte la foc mic”

N-am mai vorbit de multisor de Gabriel Salman, cel mai mare constructor de buncare in viata. Si m-a lovit brusc un fel de dor de…de barbuta lui inspicata, de tehnicile lui de supravietuire, de instalatiile electrice, dar mai ales de duiosia cu care brodeaza scenarii apocaliptice. La lasarea serii am hotarat sa arunc un ochi inchis la culoare pe situl marelui constructor sa vad ce se mai aude cu sfarsitul lumii, cu 2012 si restul.

Domnule, ce sa mai, jos palaria…Gabi Salman n-a stat nici macar o secunda cu mainile in san. A muncit ca un sclav, s-a documentat, a accesat documente secretizate si apoi s-a pus pe scris si a scris, a scris….a scris muuuuuuult, ca oamenii sa inteleaga ca nu e de gluma. A pus acolo rezultatele cercetarilor, investigatiilor, toata munca lui de-o viata iar rezultatul vorbeste de la sine:

Concluzia lui Salman nu are nevoie de niciun fel de comentarii: Doua dintre cele trei scenarii care conduc invariabil catre sfârsitul civilizatiei asa cum o cunoastem în prezent, se deruleaza sub ochii nostrii si suntem atât de orbi, de preocupati de prostiile de zi cu zi încat nu vedem ca suntem pe marginea prapastiei. Cât priveste scenariul legat de activitatea solara si influenta acestuia asupra Terei primim continuu avertizari chiar si pe sursele principale mass media dar noi, în aroganta si indolenta noastra nu luam nimic în seama pâna când va fi prea târziu si vom muri precum broastele fierte la foc mic.
Ideea este ca ne traim ultimii ani daca nu incepem sa facem ceva chiar acum.
In urmatoarele articole ma voi concentra pe cauzele psihologice ale nepasarii noastre si pe solutiile de salvare.”

Apropo – la HBO ruleaza, de ceva vreme, „Knowing” sau „Numere Fatale”, in traducerea alor nostri, un film cu Nicolas Cage. Ai putea jura ca scenariul a fost scris in colaborare cu Gabi Salman.  Si uite asa, cand l-am vazut, in loc sa mi se faca frica, am ras cu lacrimi.  Nu l-ati vazut? Pe scrut: niste desene despre viitor ale unor scolari din 1959 sunt dezgropate 50 de ani mai tarziu iar o hartie plina de numere ajunge in posesia baietelului lui Nicolas Cage (in film, profesor de astrofizica). Cu IQ-ul lui hollywoodian, Cage reuseste sa se prinda ca hartia aia inseamna „ceva” dupa ce observa, printre atatea cifre, sirul 911012996, atacurile teroriste de la 11 septembrie 01 si numarul victimelor. Curand, proful Cage afla intregul adevar: numerele sunt, de fapt, datele dezastrelor importante care au lovit omenirea in ultimii 50 de ani. Trei dintre acestea sunt insa prevazute a avea loc in viitorul apropiat. Actiunea filmului curge iar doua dintre previziuni se produc asa cum scrie pe foaie, data si numarul victimelor fiind exacte . Apare si Diana, fiica autoarei infricosatoarelor previziuni, si, impreuna cu ea, prof. Cage ajunge la concluzia ca ultimul numar de pe hartie – 33- este de fapt un dublu EE in oglinda. Ce reprezinta EE? Everyone Else, adicatelea toata populatia. Rezulta deci ca, dupa ultima mare catastrofa, nu vor exista supravietuitori. Si, in final, Pamantul e parjolit in intregime. Dar viata nu moare se muta putin pe alta planeta…E si asta un punct de vedere :).

, , , , , , ,

  1. #1 by Cornel on 14 octombrie 2010 - 6:35 pm

    Cred că te-ai îndrăgostit de Gabi Salman.
    Ceea ce ai afirmat că are o firmă de construcţii buncăre este o dezinformare ca să nu spun minciună intenţionată.Nu are firmă de construcţii.
    Faptul că încearcă să spună ceea ce crede el nu este nimic rău.Nu primeşte bani pentru acele emisiuni nici el nici ceilalţi colaboratori.
    In privinţa instalaţiei electrice postate, este funcţională, iar acel site care a realizat acea instalaţie este un site de cercetare şi informare nu de vânzare.Poţi considera că şi http://www.panourisolare.info este tot al aceluiaşi Salman.
    Nu vrea cineva să vândă ceva pe nici unul din acele site-uri.
    El face ceva tu ce faci?
    După fotografia de aici http://0.gravatar.com/avatar/3792da0c9347c897207af661aa08197c?size=800 casele de acolo pică la primul fluierat de vânt dar la altceva.
    Cred că în final zicala cu cine râde la urmă va fi valabilă în cazul …………

  2. #2 by Camelia Tabacu on 14 octombrie 2010 - 7:51 pm

    Cornel, inca nu m-am indragostit de Salman, dar nici mult nu mai am, recunosc. Eu nu am dezinformat in leg cu activitatile lui, doar am mentionat ce am gasit pe net –
    http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1161626-contradictii-amnezii-piata-imobiliara-din-ploiesti.htm
    http://arhiva.cna.ro/activitate/sanctiuni/2007/d24807.html
    http://www.zf.ro/proprietati/ansamblu-rezidential-de-patru-milioane-euro-la-breaza-3067883/
    Sau or fi si astea tot dezinformari?
    In fine, poza cu casele care stau sa cada este facuta in Kerkya, Corfu, deci Salman poate sa-si extinda activitatile si acolo, sa-i invete si pe greci sa renoveze, sa construiasca buncare, samd. Sunt case istorice, vechi de sute de ani – dar ce conteaza – ideile domnului Gabi vor fi apreciate cu siguranta de poporul elen…Succes, asadar.

  3. #3 by marius on 23 iunie 2012 - 2:24 pm

    Cine esti tu Camelia Tabacu? Si de ce iti face placere sa comentezi actiunile altei persoane? Sau Cornel are dreptate si-ti place (iubesti) persoana pe care o comentezi? Madona a zis odata ca decat sa n-o vorbeasca lumea deloc mai bine o vorbeste de rau, ca asa e tot in centrul atentiei. Il cunosti pe Gabi Slaman, l-ai vazut personal si ai stat de vorba cu el intre 4 ochi sau iti doresti sa faci asta intr-o buna zi?

Lasă un comentariu