A facut sau n-a facut Adrian Ursu infarct?

Potrivit Inpolitics si Reporterului Virtual, jurnalistul Adrian Ursu, 41 de ani, ar fi suferit un infarct lunea trecuta, după emisiunea Ora de foc.  Ziaristul a fost internat la Spitalul Fundeni, unde i-au fost montate două stenturi.

Hotnews preia initial stirea de mai sus, dupa care revine cu informatii proaspete: „Ziaristul si realizatorul TV Adrian Ursu nu a suferit un infarct miocardic, dar are o problema cardiaca si i s-au montat stenturi, au declarat surse apropiate realizatorului TV”.

Din doua rele, sa fie raul cel mai mic! Ii doresc sanatate si sa se intoarca repede pe micul ecran! E nevoie de el acum cand presedintelui incep sa i se subrezeasca si ultimii doi neuroni ;). Asta-i momentul in care trebuie sa strigam cu totii: „Iesi afara, javra ordinara” si sa dam de pamant cu caschete, basci, sepci, palarii cu voaleta, peruci, basmale, baticuri, etc.

Ce este stentul? Nici eu nu stiam exact, dar am aflat mai multe de pe net:

Stentul un mic dizpozitiv metalic, flexibil folosit in angioplastia coronariana, asemanator unui arc dintr-un pix. Medicul introduce cateterul prin artera femurala pana la artera afectata. Cateterul este prevazut cu un balon in varf, acoperit cu un stent expansibil. Balonasul este umflat, iar stentul se mareste apasand pe peretii arterei. Medicul retrage cateterul, iar stentul ramane in artera. Depunerile de grasime sunt comprimate, iar artera, revenita la dimensiunea normala, permite sangelui cu oxigen sa circule normal.

, , , , , ,

  1. #1 by masonelu on 25 februarie 2011 - 2:24 pm

    Ah, se vede ca Ursu sufera de boala caderii. La fel a patit Nicolescu, Mubarak si unul de prin Tunis.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: