Eugen Ovidiu Chirovici, Marele Maestru al Marii Loji Naţionale din România, s-a suparat putin pe cotidianul.ro

Cotidianul.ro a intrat in posesia unui act care releva ca „masonii lui Chirovici” nu „traiesc” in 2010, ci „cu 4.000 de ani înaintea vremurilor„.

Pentru ca depistat in text cateva inadvertente, deloc neglijabile, replica lui Eugen Ovidiu Chirovici a venit imediat, intr-un comentariu lamuritor postat chiar la baza articolului incriminat.

Eugen Ovidiu Chirovici : „Scurta convorbire telefonica pe care am avut-o a fost, probabil, neclara pentru dumneavoastra, pentru ca ati inteles gresit mai multe chestiuni. RR LL inseamna „Respectabilele Loji”. A L nu inseamna „Anul lumii”, ci Anul Luminii. Dupa cum v-am spus, cronologia – fireste, simbolica – se refera la Constitutia lui Andreson (1723) si la credintele vechi vizavi de (presupusa) vechime a lumii. In acelasi timp, „masonii” nu sunt „ai mei”, ci membri ai Marii Loji Nationale din Romania (si nu ai Marii Loji Nationale a Romaniei, care este o Obedienta distincta). Documentul la care faceti trimitere este vechi de doi ani si a facut obiectul unui comunicat de presa, la data respectiva”

Cum ziceti dvs, domnule Chirovici, ca va stiu om cu glagore. Altfel, iertata sa-mi fie ignoranta, eu nu inteleg nimic nici din lojile astea, nici din RR LL sau AL. Sper ca e de bine….

, , , ,

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: