Tristete…update

Anunt cu profunda mahnire ca l-am dezamagit pe Fefe de la ziuaveche.ro. Ce sa-i faci, nu poti sa fii in fiecare zi impecabil….Zice ca mi-a refuzat un material cu foto in primavara pe motiv ca era vechi de trei ani si aparuse si in Cancan. Bine ca am aflat si eu, in sfarsit, motivul pentru care a respins acel material!

Sunt totusi putin nedumerita pentru ca cei de la Cancan nu au venit niciodata sa stam de vorba ca sa le povestesc cele mentionate de mine in articol in calitate de martor ocular (ora la care a venit Tariceanca si multe alte detalii picante le-am notat intr-o agenda chiar in seara respectiva), plus ca una din fotografii este facuta de mine (si nu v-am trimis-o decat voua, odata cu textul infam, vechi si vai de capul lui), plus ca Laura Rotileanu nu era in urma cu trei ani iubita lui Sebastin Vladescu….Sunt sigura, ca sa nu zic precisa, ca in Cancan nu a aparut niciun randulet, nici acum trei ani si nici mai tarziu, despre vizita doamnei Tariceanu in Sos. Panduri. Mai ales ca stiu si motivele :). Deci, Fefe, despre ce vorbim?

Observ, oricum, ca de la o vreme va place mai mult literatura…Succes!

, , , ,

  1. Jurnal de Sarindar – Dar cu Vantu ce ne facem, ‘Timate domn Hurezeanu? O veste pentru alde Mircea Badea. Chef in Centrul Vechi | Ziua Veche

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: