O noua sarbatoare cu cruce rosie: intoarcerea preanevinovatului Dan D. la „O”tv

Bulevardul Preciziei, Bucuresti, Romania, 27.06.2010. Inghesuiala si isterie ca la sfintele moaste. Iar el despicand multimile care se unduiau asemeni spicelor  in bataie unui vanticel caldut de vara. Voiau sa-l atinga, sa-i stranga mainile care pana mai ieri au purtat nedreapta povara a unor bratari infame. Era inconjurat de gorile masive, in tricouri negre, cu priviri sfredelitoare si tunsori agresive, cefe transpirate si bicepsi explodati, crescuti asemeni aluatului dospit.

A renuntat sa-si mai traga buza superioara peste pauzele dentare. Ce rost ar mai avea?! Sa-l vada lumea asa cum e! Ca doar e televiziunea poporului (si partidul tot al poporului, bineinteles)…iar statistica spune ca poporul nu da doi lei pe pasta de dinti, nemaivorbind ca stim cu totii, din proprie experienta, ce hoti sunt dentistii – nici n-apuci sa deschizi gura ca pac ti-au luat suta de roni.

Cu bratul plin de flori albe, imaculate – asemeni constiintei sale – a urcat pe scena si a vorbit ca un viitor presedinte. Si – de ce sa nu recunoastem? – omul are si solutii pentru popor: 20.000 de euro pentru fiecare roman, cresterea pensiilor si salariilor, scaderea taxelor si impozitelor, introducerea juratilor in procese si, bineinteles, eliberarea „fratilor sai” din arest.

Apoi au cantat solistii, populari si nu numai, de a rasunat Bulevardul Preciziei…

Ce frumos a fost aseara la OTV! Am uitat complet de criza, de taierea salariilor, de cresterea tva-ului, de Boc, de Udrea, de Vladescu…..

Reclame
  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: